Termeni si Conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.fashionbijoux.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Conditiilor de utilizare.

Site-ul www.fashionbijoux.ro este proprietatea Societatii Comerciale D & I Connections S.R.L. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor Conditii de Utilizare precum si orice modificari site-ului www.fashionbijoux.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Conditii de utilizare, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

S.C. D & I Connections S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.fashionbijoux.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe fashionbijoux.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Fashionbijoux.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Comunicarea Electronica

Prin accesarea site-ului www.fashionbijoux.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei FashionBijoux clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu aceasta. Comunicarea intre cele doua parti (client si societate) se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Fashionbijoux.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Comunicarea electronica poate fi completata, dupa caz, de cea traditionala.

LISTA tehnicilor de comunicatie la distanta conform Anexei din Ordonanta nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

1.     imprimat neadresat;

2.     imprimat adresat;

3.     scrisoare tipizata;

4.     publicitate tiparita cu bon de comanda;

5.     catalog;

6.     telefon cu interventie umana;

7.     telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);

8.     radio;

9.     videofon (telefon cu imagine);

10.  videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);

11.  posta electronica (e-mail);

12.  telecopiator (fax);

13.  televiziune (teleshopping).

Drepturile de autor (Copyright)

Site www.fashionbijoux.ro este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul fashionbijoux.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesarea site-ului

S.C. D & I Connections S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

Alte Informatii

Cei care viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. In cazul trimiterii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii D & I Connections S.R.L. dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Responsabilitati privind produsele

S.C. D & I Connections S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. D & I Connections S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care S.C. D & I Connections S.R.L. nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate ; produsele se pot returna fara a invoca un motiv anume.

De asemenea, D & I Connections S.R.L. nu raspunde pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. Calitatea produselor comercializate prin fashionbijoux.ro cad exclusiv in sarcina producatorilor sau dupa caz a importatorilor. D & I Connections S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta D & I Connections S.R.L. in maximum 10 zile de la receptionarea produselor.

Limitari ale responsabilitatii

Site-ul www.fashionbijoux.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat timp cat sunt disponibile.

Societatea D & I Connections S.R.L. nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

S.C D & I Connections S.R.L. nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive, de consecinta sau alte daune (incluzind fara limitari pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent daca se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot aparea ca urmare a utilizarii sau a imposibilitatii de a utiliza materialele disponibile in acest site sau in orice website legat, chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, nici fata de orice cerere a unei terte parti.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si D & I Connections S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre D & I Connections S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatilor

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

Singura obligatie a D & I Connections S.R.L., fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv. Produsele comandate pot fi returnate in termen de 10 zile de la data primirii. Acestea trebuie sa fie returnate in ambalajul original si in aceleasi conditii in care au fost livrate. In caz contrar, D & I Connections S.R.L., isi rezerva dreptul de refuza returnarea. In cazul aceptarii returului, D & I Connections S.R.L. se obliga sa returneze contravaloarea produselor returnate in termen de 30 zile sau orice alt produs dorit la schimb. Dupa caz, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client sau comerciant.

D & I Connections S.R.L. are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, in cazul in care anumite produse nu mai sunt disponibile. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate de D & I Connections S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

Singura obligatie a D & I Connections S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de de la respectivul client.

D & I Connections S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, si nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel ; singura sa obligatie este de a inapoia banii clientului dupa returnarea produsului defect.

S.C. D & I Connections S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, directe sau indirecte. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, D & I Connections S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Denuntarea unilaterala

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul ce rezulta din comanda in cel mult 10 zile de la data acceptarii livrarii, costul de transport al produselor returnate fiind suportate de catre consumator. D & I Connections S.R.L. se obliga sa ramburseze sumele incasate pe produse de la acest consumator in maxim 30 de zile. 

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, va rugam ca in primul rand sa ne contactati la numarul 0744401941 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa contact@fashionbijoux.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora. 

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original, fara a fi purtate/utilizate sau deteriorate, in termen de 10 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 10 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 

FashionBijoux va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 zile de la data returnarii produselor, prin mandat postal sau transfer bancar. 

Cheltuielile directe ocazionate de returnarea produselor si a banilor (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator - pentru a reduce costurile de retur va sugeram sa trimiteti produsele prin coletarie postala la adresa de mai jos (daca preferati sa returnati prin curier contactati-ne si va vom furniza alta adresa). 

Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate, ci vor fi REFUZATE. Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua numai dupa VERIFICAREA AMANUNTITA A STARII produselor returnate (sa nu fie purtate/utilizate, zgariate sau deteriorate) si efectuarea facturii de stornare. 

ATENTIE! In cazul in care ati beneficiat de livrare gratuita in baza valorii comenzii sau achizitionarii unui produs cu livrare gratuita, si decideti sa returnati produse din comanda dvs, este posibil sa pierdeti livrarea gratuita! In urma returnarii unuia sau mai multor produse care v-au conferit livrare gratuita, contravaloarea transportului acestora va fi retinuta din suma ce va va fi returnata. 


Politica preturilor si transportul produselor

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar.

Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta imediat.

D & I Connections S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre D & I Connections S.R.L.

Termeni de livrare

Comenzile sunt trimise prin Posta Romana si Curier. In conditii speciale sau in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Modalitati de plata

Plata se poate face prin orice modalitate disponibila acceptata de www.fashionbijoux.ro

Promotii si concursuri

D & I Connections S.R.L. isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si terminarii acestor promotii este specificata pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si impachetare care vor fi precizate.

Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Pentru orice taxa perceputa in plus ne puteti contacta imediat.

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE

www.fashionbijoux.ro

 

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul www.fashionbijoux.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de noi si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre noi este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

 DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

Nu se transmit (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

 

Putem, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dvs.;

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de noi doar in masura in care este necesara asistenta lor.

- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

-e prevazut intr-o dispozitie legala;

- protejeaza drepturile companiei noastre sau companiilor afiliate;

- previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

- protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

- aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de fashionbijoux.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

- In cazul in care compania noastra fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care compania noastra devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul fashionbijoux.ro

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.fashionbijoux.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.fashionbijoux.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.fashionbijoux.ro.