Articole

Alpacaua sau argentanul

Alpacaua sau argentanul este un aliaj maleabil, ternar, inrudit cu aliajele cupru nichel, fiind vechi de aproximativ 4000 de ani si avand un punct foarte jos de topire.

Tendinte toamna-iarna 2015

Sa ne bucuram ca in acest sezon toamna-iarna se pastreaza tendinte din decade anterioare marcante in moda, dar avem si un suflu nou plin de decizii îndrăzneţe şi deosebite în materie de bijuterii.

Tendinte primvara-vara 2015

Sezonul acesta podiumurile au fost luate cu asalt de moda anilor '70, ducandu-ne inapoi intr-o perioada a luptei pentru libertate, a tinutelor glam din perioada disco sau a siluetelor romantice.

Tendinte toamna-iarna 2014-2015

Ne asteapta un sezon spectaculos  toamna/iarna pentru sfarsitul anului 2014 si inceputul anului 2015  si in ceea ce priveste bijuteriile.

Tendinte primavara-vara 2014

Sezonul primăvară-vară 2014 propune patru direcţii stilistice, care nu fac altceva decât să complimenteze orice stil, retro-feminin, romantic sau chiar grunge.

Tendințele culori toamnă/iarnă 2013 – 2014

Chiar dacă pare surprinzător, culorile sunt în realitate cele care dictează în fiecare sezon noile tendințe vestimentare, având rolul de elemente centrale în crearea întregii atmosfere a unei colecții.

Tendinte toamna-iarna 2013-2014

Accesoriile devin din ce in ce mai importante pentru a defini si completa look-ul imbogatind astfel personalitatea celei ce le poarta. Acestea te pot ajuta sa faci dintr-o tinuta banala una spectaculoasa.

Tendinte primavara-vara 2013

Moda anului 2012 se continua, evoluand in anul curent astfel incat bijuteriile actuale devin mai mari, mai stralucitoare si mai colorate decat modelele precendente.

Profita acum de transport GRATUIT cu Posta Romana pentru comenzile peste 49 RON sau prin Curier peste 99 RON!