Politica de Confidentialitate

Accesarea Fashionbijoux.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de D & I Connections S.R.L. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile Fashionbijoux.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de FashionBijoux prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). FashionBijoux se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Pe site-ul www.fashionbijoux.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S. C. D & I Connections S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Fashionbijoux.ro. numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii.. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

D & I Connections S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic ; nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de www.fashionbijoux.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, D & I Connections S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. FashionBijoux certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • - dreptul de a cere Fashionbijoux.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • - dreptul de a cere Fashionbijoux.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • - dreptul de a cere Fashionbijoux.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
  • - dreptul de a cere Fashionbijoux.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail sau prin posta. Fashionbijoux.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE

www.fashionbijoux.ro

 

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul www.fashionbijoux.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de noi si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre noi este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

Nu se transmit (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

 

Putem, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dvs.;

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de noi doar in masura in care este necesara asistenta lor.

- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

-e prevazut intr-o dispozitie legala;

- protejeaza drepturile companiei noastre sau companiilor afiliate;

- previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

- protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

- aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de fashionbijoux.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

- In cazul in care compania noastra fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care compania noastra devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul fashionbijoux.ro

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.