Pandantiv bijuterie din argint 925 cu chrysocolla si perluta

Cod produs: 7487
Disponibilitate: 1
299,99 RON 458,99 RON

Cantitate

 

Pandantiv deosebit creat din argint 925 cu multa dragoste si combinand mai multe elemente, mai multa energie, prin garnisirea unui model regal dar romantic totodata cu un mineral de chrysocolla cuprit in nuante verzi cu insertii usoare sau puternice de cupru si o perluta fina, un strop de divinitate, un simbol al constiintei, care potenteaza si tempereaza energia chrysocollei. Aceasta bijuterie handmade este un adevarat talisman al prosperitatii si bogatiei, al puritatii, si te ajuta sa-ti traiesti viata cu o imensa dragoste, intensitate si devotament.


Piatra: Pretioase, semipretioase

              Chrysocolla cuprit, perluta

Gramaj: 7.68 gr.
L/l/h(cm.): 4.5/2/0.6

Piatra: 2*1.6 cm

Produs verificat si marcat ANPC.
Produsul se livreaza in cutiuta catifea inimioara cadou si cu certificat garantie.


Chrysocolla- mineral rar, cautat pentru proprietatile sale energetice se gaseste in natura combinat cu minerale de cupru. Acest nemaipomenit mineral in nuante verzi este asociat cu linistea, seninatatea, pacea, rabdarea, toleranta, iubirea neconditionata, senzitivitatea.

Cupritul-  ce contine puternice elemente de cupru este un mineral nemaipomenit pentru dezvoltarea capacitatii creierului, eliberarea stresului oxidativ si in meditatie permite schimbul de mesaje spirituale intre om si divinitate, in ambele sensuri.

In combinatie chrysocolla cupritul- poate fi socotita o piatra a zeilor, ce imbina energiile feminine si masculine, ale blandetii si puterii. Intareste abilitatile analitice si intuitive fiind socotita o piatra a prosperitatii si priceperii in afaceri, ce stimuleaza mintea si calmeaza emotiile in acelasi timp.


Perla- o semipretioasa empatica si romantica, sensibila prin structura ei, se potriveste persoanelor care au nevoie de ocrotire si tandrete, de blandete si intelegere, persoane care au nevoie sa asculte si sa fie ascultate.

Provenita din adancul marilor, cu farmecul sau etern, simbol al nemuririi, cea mai mare calitate a perlei este aceea de a face legatura intre partile unei bijuterii, potentand astfel ca intreaga creatie sa aduca energia la cote maxime.

In traditia chineza, perlele nu trebuiesc vandute ci daruite din generatie in generatie, ele fiind un simbol al continuitatii si permanentei familiei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun