Modalitati de retur

Modalitati de retur

In cazul in care v-ati decis sa returnati produsele livrate de noi, va rugam ca in primul rand sa cititi aceste conditii de returnare si apoi sa ne contactati la numarul 0744401941 pentru a identifica impreuna cea mai buna solutie de returnare. Puteti returna in 14 zile fara invocarea unui motiv si primiti toti banii inapoi in cel mai scurt timp! 
Noi nu percepem nicio taxa de retur si nu impunem invocarea unui motiv (returul este gratuit si neconditionat)! 
Dvs. va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor prin firma de curierat rapid aleasa.


Dreptul de retragere 

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Pentru a vă exercita dreptul de retragere puteti să ne informaţi (telefonic la numarul 
0744401941, sau prin e-mail la adresa contact@fashionbijoux.ro) cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă. Daca doriti sa ne informati in scris (printr-o scrisoare sau prin e-mail), puteţi folosi modelul de retragere prezentat mai jos. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient sa ne informati telefonic sau să trimiteţi comunicarea in scris privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. 

Consecinţele retragerii 

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări . Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. Expediaţi produsele fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea, dupa caz, la una dintre adresele de mai jos (alegeti cea mai convenabila optiune posibila in functie de situatia dvs.!) : 
 

Adresa la care trebuie expediate produsele returnate prin este: 

D & I CONNECTIONS S.R.L., Str. Oasului nr 14, ap.6

Telefon: 0744401941


Termenul de returnare este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Produsele cumparate pot fi returnate in ambalajul original sau intr-un ambalaj similar dpdv al protectie conferite (ex.: elementele de protectie antisoc pot fi diferite insa comparabile ca rezistenta), fara a fi utilizate / purtate sau deteriorate! In cazul in care la receptionarea produselor returnate se constata ca produsele au fost utilizate / purtate sau deteriorate prin purtare/utilizare/manipulare neadecvata (prezinta zgarieturi/sparturi/pietre lipsa sau cazute etc.), inclusiv deteriorari petrecute pe perioada transportului catre noi datorita neutilizarii de catre dvs. a ambalajului original (sau similar ca si nivel de protectie antisoc), ne rezervam dreptul de a nu va returna (in totalitate) sumele incasate de la dvs. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din utilizari/manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor. 

ATENTIE! Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate, ci vor fi REFUZATE. Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua numai dupa VERIFICAREA AMANUNTITA A STARII produselor returnate (sa nu fie purtate/utilizate, zgariate sau deteriorate) si efectuarea facturii de stornare. 


Model formular de retragere (completarea acestui formular este optionala!):
 
Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract. 

Către: D & I CONNECTIONS S.R.L. , e-mail: contact@fashionbijoux.ro 

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la cumpararea produselor comandate prin comanda cu numarul Com...........si primite la data de................. 

Numele si Prenume: ..........................................................

Semnătura (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie) ............................................. 

Data: .................................................


IMPORTANT:

In cazul unui Retur Partial in care produsul returnat facea parte dintr-o comanda cu mai multe produse ce au beneficiat de o promotie/ discount/ pachet promotional/cadouri oferite de noi sau de livrare gratuita in functie de valoarea cosului de cumparaturi si, in urma returului, conditiile initiale ale promotiei nu mai sunt intrunite, valoarea aferenta beneficiilor pierdute (ex. produse cadou, reducere % sau livrare gratuita oferite peste un anumit prag valoric al cosului de produse) se va retine din contravaloarea produselor returnate!